K & V

Kysymyksiä ja vastauksia

 
Mitä Absolut Torr on?
Absolut Torr on tehokas antiperspirantti, joka estää tehokkaasti kainaloiden, käsien, jalkojen jne. hikoilua jopa 7 päivän ajan. Absolut Torr sisältää aluminiumkloridia ja alkoholia ja estää hikoilua alueella, jolle sitä levitetään. Aluminiumkloridi muodostaa esteen hikirauhasen ulompaan osaan estäen hikeä pääsemästä ihon pintaan. Aluminiumkloridilla on myös bakteereja tuhoava vaikutus, joka estää pahaa hajua. Absolut Torria suositellaan jokaiselle, joka kaipaa erityisen tehokasta antiperspiranttia, jonka vaikutus on poikkeuksellisen kestävä. Absolut Torr sopii myös liiallisesta hikoilusta eli niin sanotusta hyperhidroosista kärsiville. Absolut Torr ei sisällä hajusteita eikä säilöntä- tai väriaineita.

Absolut Torr dab-on ja Absolut Torr wipes, mikä on ero?
Absolut Torrista on saatavana kaksi eri versiota: dab-on ja wipes (levitettävä aine ja liinat). Molempien sisältö on sama, ja ne tehoavat jopa 7 päivän ajan kaikenlaiseen hikoiluun.

Absolut Torr -liinoissa antiperspirantti on aivan uudessa ainutlaatuisessa muodossa! Liinan avulla on helpompi käsitellä esimerkiksi käsiä ja jalkoja. Liina on hygieeninen ja mukava; helppo pitää mukana käsilaukussa ja täydellinen matkoilla.

Absolut Torrin käyttö
Noudata näitä vaiheittaisia ohjeita:

  • Täyden tehon varmistamiseksi ja ihoärsytyksen välttämiseksi on tärkeää, että iho on täysin kuiva, kun levität sille Absolut Torria. Pese iho levityskohdasta ja kuivaa hyvin pyyhkeellä. Anna ihon kuivua jonkin aikaa.
  • Jos iholta on vasta ajeltu karvat, se ärtyy helposti. Älä käytä Absolut Torria, jos olet ajellut kainalokarvasi 24 viime tunnin aikana.
  • Levitä Absolut Torr iholle, esim. kainaloihin, illalla noin tuntia ennen nukkumaanmenoa ja anna kuivua. Se kestää yleensä vain minuutin tai kaksi.
  • Pese iho aamulla. Halutessasi voit käyttää normaalia hajustettua deodoranttia, mutta se ei ole välttämätöntä. Absolut Torr pitää ihon kuivana ja raikkaana jopa 7 päivän ajan.
  • Yleensä riittää, että lisäät Absolut Torria kerran viikossa. Kokeile eri levitysvälejä löytääksesi itsellesi sopivan.
  • Jos kärsit liikahikoilusta/hyperhidroosista, Absolut Torria kannattaa aluksi levittää useammin kestävän vaikutuksen aikaansaamiseksi. Tämän alkuvaiheen jälkeen yleensä riittää käsittely kerran viikossa.
  • Käsissä ja jaloissa iho on paksumpi kuin kainaloissa. Siksi käsittely on toistettava useammin, jos valmistetta käytetään käsiin ja jalkoihin. Toista Absolut Torr -käsittely aluksi useina peräkkäisinä iltoina täyden tehon saavuttaaksesi.

Voinko käyttää Absolut Torria otsalle ja kasvoihin?
Voit käyttää Absolut Torria kasvoihin ja otsalle, mutta kokeile ensin pienelle ihoalueelle. Kasvojen iho on herkempi. Vältä aineen joutumista silmiin. Vinkki! Absolut Torr -liinat helpottavat otsan ja kasvojen käsittelyä huomattavasti.

Voiko Absolut Torria käyttää lapsille?
Absolut Torrin käytölle ei ole ikärajaa, mutta jos kyseessä on pieni lapsi, suosittelemme yhteydenottoa lääkäriin neuvojen saamiseksi. Yleensä Absolut Torrin käyttö aloitetaan noin 13 vuoden iästä lähtien.

Ihoni ärtyy Absolut Torria käyttäessäni, miksi?
Absolut Torr sisältää aluminiumkloridia, joka voi aiheuttaa ihon ärtymistä ja kutinaa. Nämä oireet johtuvat usein siitä, ettei iho ole täysin kuiva tuotetta levitettäessä. Siksi on tärkeää varmistaa, että levitysalueen iho on täysin kuiva ennen tuotteen käyttöä. Oireet ovat yleensä ohimeneviä. Jos ne kuitenkin jatkuvat, pese Absolut Torr pois ja kokeile käsittelyä uudelleen seuraavana iltana. Jos iho alkaa punoittaa ja ärtyy, voit levittää sille kosteusvoidetta tai, jos oireet ovat pahat, apteekista ilman reseptiä saatavaa hydrokortisonivoidetta. Jos ihoärsytys jatkuu, lopeta Absolut Torrin käyttö.

Entä jos Absolut Torr ei riitä?
Jos Absolut Torrin teho ei riitä sinulle ja hikoilusi haittaa jokapäiväistä elämääsi, kysy neuvoja lääkäriltä.

Mitä on hyperhidroosi?
Runsas hikoilu on normaalia, kun on kuuma tai kun treenaat, olet levoton tai kuumeinen. On myös luonnollista hikoilla enemmän murrosiässä tai vaihdevuosien aikana. Liikahikoilusta tai hyperhidroosista kärsivien hikirauhaset ylireagoivat ärsykkeisiin ja ovat yleensä yliaktiivisia ja tuottavat enemmän hikeä kuin on tarpeen. Liikahikoilu tai hyperhidroosi on määritetty hikoiluksi, joka ylittää kehon fysiologisen tarpeen.

Hyperhidroosista tai liikahikoilusta kärsii 3 % väestöstä. Palmaarinen hyperhidroosi on hyperhidroosin yleisin muoto, joka aiheuttaa käsien liiallista hikoilua. Hyperhidroosi voi aiheuttaa myös jalkojen, kainaloiden ja kasvojen liiallista hikoilua. Hikoilu on usein hallitsematonta, kiusallista ja ennalta-arvaamatonta. Hyperhidroosilla on tuhoisia emotionaalisia vaikutuksia yksilön elämään. Siitä kärsivät ovat jatkuvasti tietoisia asiasta ja yrittävät muokata elämäntyyliään ongelman huomioiden. Tämä voi olla vammauttavaa akateemisessa, sosiaalisessa ja työelämässä.

Hyperhidroosin hoito
Ensisijaisesti hyperhidroosia hoidetaan erittäin tehokkailla (aluminiumkloridia sisältävillä) antiperspiranteilla, kuten Absolut Torrilla. Jos hoito erittäin tehokkaalla antiperspirantilla, kuten Absolut Torrilla, ei riitä, vaihtoehtoisesti voidaan käyttää botuliinitoksiinipistoksia (Botox). Botuliinitoksiini on tehokas hoitokeino, joka vaikuttaa 3-12 kuukauden ajan. Kirurgiaa harkitaan ainoastaan, jos mikään muu vaihtoehto ei tepsi.

Kommentarer inaktiverade.